اگر ما 
شاکر 
خیرخواه 
بودیم،
آنگاه می‌توانیم 
مفید 
خدمتگزار 
باشیم.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
آموزش

11 ابزار تولید محتوای تصویری + هوش مصنوعی

این روزها برای رتبه گرفتن در موتورهای جستجو باید از انواع محتوا کمک گرفت که تصویرها بسیار حائز اهمیت شده‌اند.

محتوای تصویری تاثیر بسزایی در جذابیت سایت دارد و سئوکارها به این مورد نیز توجه ویژه‌ای دارند. در ادامه چندین ابزار برای تولید محتوای تصویری معرفی می‌کنیم تا شما نیز اطلاعات کاملی در این زمینه داشته باشید.

بیشتر بدانید »
آموزش

9 ابزار تولید محتوای متنی + هوش مصنوعی

در دنیای پررقابت امروز، تولید محتوای متنی باکیفیت و سئو شده، رمز موفقیت در دنیای دیجیتال است. ابزارهای تولید محتوا متنی به عنوان دستیارانی خلاق و سئوکار، شما را در این مسیر یاری می‌کنند.

در این مقاله به بررسی مهم ترین ابزارهای تولید محتوا متنی میپردازیم، پس ادامه این مقاله را از دست ندهید تا بسیاری از چالش‌های فکری شما در این زمینه برطرف گردد.

بیشتر بدانید »
آموزش

بهینه سازی و 14 روش فوری برای افزایش سرعت سایت

شاید باورتان نشود، ولی بهینه‌سازی سرعت سایت یکی از همان اقداماتی است که به ‌طور مستقیم با رتبه بندی سایت و تجربه کاربری مخاطبان ما در ارتباط است. هیچ اتفاقی بدتر از این نیست که تمام اقدامات لازم برای سئو سایت را انجام داده باشیم، ولی افزایش سرعت سایت از یادمان رفته باشد!

بیشتر بدانید »
آموزش

5 راه افزایش سرعت لود سایت + معرفی افزونه

یکی از فاکتور های مهم و اساسی در سئو هر وبسایت، سرعت لود آن وبسایت می باشد. طبق آخرین اطلاعیه های گوگل، سایت هایی که سرعت لود بالاتری دارد، از دیدگاه سئو رتبه بهتری را خواهند گرفت. همین امر برای تجربه کاربری شما نیز بسیار مهم می باشد. به این شکل که زمانی که کاربر صفحه ای از سایت شما را باز می‌کند، چقدر زمان طول میکشد که سایت شما لود شده و به کاربر نشان داده شود. استاندارد لود هر صفحه نهایتا 5 تا 7 ثانیه می باشد. در صورتی که به این استاندارد توجهی نکنید، نرخ پرش وبسایت شما افزایش پیدا کرده و کاربران خود را به مرور از دست خواهید داد. در نتیجه برای بهبود تجربه کاربری وب‌سایت‌تان، سعی در بالابردن سرعت سایتتان کنید.

بیشتر بدانید »
آموزش

ابزار مدیریت در زمان دورکاری کدام است و چه مزایایی دارد؟

استفاده از ابزار مدیریت در زمان دورکاری برای هر نوع کسب و کاری که به صورت مجازی و از راه دور در حال فعالیت می ‌باشد، امری ضروری به شمار می آید. فعالیت در مشاغل گوناگون به صورت دور کار از دیر باز تا کنون همواره مورد استفاده افراد مختلف قرار گرفته شده است. اما در حال حاضر به دلیل به وجود آمدن تکنولوژی؛ کمبود وقت افراد و تغییر در شرایط زندگی مانند مجبور شدن افراد به ماندن در خانه در ایام بیماری و غیره، این نوع اشتغال بیشتر مورد توجه است.

بیشتر بدانید »
آموزش

بهترین سایت های فریلنسری

فریلنسری چیست و چه مزیت هایی دارد؟
فریلنسر Freelancers به شخصی گفته می شود که به صورت دورکاری و آزاد کاری، پروژه ای کاری انجام می دهد. در پروژه های فریلنسری، اگرچه شما پروژه را از کارفرما دریافت می کنید، اما کارفرمایی ندارید و به قولی آقای خودتان هستید. تنظیم زمان کاری، مدیریت پروژه، ساعت کاری و غیره همه به عهده خود شما است.

بیشتر بدانید »
آموزش

۱۰ نکته که برای هر سایت الزامی است

با اتمام سال 2023 میلادی و ورود به سال جدید، همانطور که برای زندگی شخصی خود برنامه ریزی برای سال آینده انجام داده اید، می بایست برای ادامه فعالیت سایت خود برنامه ریزی جدید انجام داده و اهداف جدید را مشخص و برنامه ریزی کنید. پس لازم است الزامات هر سایت را بدانید و برای سایت خود مد نظر قرار دهید. در این مطلب با تذکر نکات مهم طراحی سایت و ۱۰ نکته که برای هر سایت الزامی است همراه شما هست.

بیشتر بدانید »
آموزش

مزایا و معایب سایت های فریلنسری برای ایرانی ها

شاید سال های گذشته تعداد افرادی که با شغل فریلنسری اشنایی داشتند، مثل الان نبود. اما با گسترش استفاده از اینترنت و مزیت هایی که شغل های فریلنسری داشتند، رفته رفته تعداد متقاضیان اینگونه شغل ها فراهم شد. فریلنسری به معنای آزادکاری است. البته دورکاری هم معنا می شود. اجازه دهید تا در ادامه مطلب کمی بیشتر با مفهوم فریلنسری و البته بهترین سایت فریلنسری آشنا شویم.

بیشتر بدانید »
آموزش

CDN چیست؟

مخفف عبارت Content Delivery Network به‌معنی شبکه توزیع یا تحویل محتوا است. به زبان ساده، شبکه توزیع محتوا شبکه‌ای از دیتاسنتر سرورها در نقاط پرجمعیت جهان است که وظیفه دارند محتوای کش‌شده وب‌سایت‌ها را با سرعت بالا به کاربران ارائه کنند. علاوه‌بر سرور اصلی که مسئولیت پاسخ‌گویی به ترافیک ورودی را برعهده دارد، شما می‌توانید با شبکه تحویل محتوا از چندین سرور نزدیک‌ به موقعیت جغرافیایی کاربران برای ذخیره‌سازی محتوای وب‌سایت‌ها استفاده کنید.

بیشتر بدانید »
آموزش

4 تا از بهترین افزونه بکاپ گیری وردپرس

وقتی صحبت از نگهداری وب سایت می شود، بکاپ گیری یکی از مهم ترین جنبه ها است. اگر مشکلی در وب سایت وردپرس شما رخ دهد – چه حمله هکری، خرابی سرور یا ایجاد خطا یا اختلال در افزونه ها یا قالب – باید یک نسخه پشتیبان داشته باشید تا بتوانید وب سایت خود را به سرعت بازیابی کنید و هر گونه آسیب را به حداقل برسانید پس بهتره بعضی از بهترین افزونه بکاپ گیری وردپرس را بشناسید .

بیشتر بدانید »
آموزش

صفحه سفید مرگ در وردپرس چیست؟ | چطور می توان مشکل را حل کرد؟

صفحه سفید مرگ در سایت های وردپرسی، یکی از رایج‌ترین خطاها است. همچنین یکی از ناامید کننده ترین مواردی است که با آن مواجه می‌شوید. زیرا هیچ پیام خطایی وجود ندارد و شما از سمت پیشخوان وردپرس کاملاً قفل شده‌اید.

یکی دیگر از مشکلاتی که در برخورد با این خطا خواهید داشت این است که گاهی اوقات فقط قسمت خاصی از وب سایت شما را تحت تأثیر قرار می دهد.

بیشتر بدانید »
آموزش

تغییر فونت پیشخوان وردپرس بدون افزونه جانبی + فونت رایگان

همان طور که می دانید پیشخوان وردپرس از فونت پیشفرض استفاده می کند و تنظیماتی برای تغییر فونت وجود ندارد ما در این آموزش میخواهیم در کمترین زمان ممکن بدون نصب افزونه تغییر فونت پیشخوان وردپرس را انجام دهید اما برای این کار ما نیاز به فونت هم داریم که به صورت کاملاً رایگان در اختیار شما قرار داده می شود.

بیشتر بدانید »